sweet_anime_best_anime
Bun venit pe forum!
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
sweet_anime_best_anime | Reguli | Inregistrare | Login
POZE SWEET_ANIME_BEST_ANIME
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: GeorgianaIoana pe Simpatie.ro
 | Femeie 25 ani Bucuresti cauta Barbat 25 - 63 ani |
|
Rena Ryuugu
Administrator
 Din: Oradea
Inregistrat: acum 16 ani
|
|
si sashimi este o mancare japoneza.bnanuiesc ca e gustoasa,dar pacatca nu am apuca sa gust din ea =D
16.5KB
_______________________________________

|
|
pus acum 16 ani |
|
Rena Ryuugu
Administrator
 Din: Oradea
Inregistrat: acum 16 ani
|
|
sashimi 
36.9KB
_______________________________________

|
|
pus acum 16 ani |
|
Rena Ryuugu
Administrator
 Din: Oradea
Inregistrat: acum 16 ani
|
|

32.3KB
_______________________________________

|
|
pus acum 16 ani |
|
Rena Ryuugu
Administrator
 Din: Oradea
Inregistrat: acum 16 ani
|
|

39.6KB
_______________________________________

|
|
pus acum 16 ani |
|
Rena Ryuugu
Administrator
 Din: Oradea
Inregistrat: acum 16 ani
|
|

35.8KB
_______________________________________

|
|
pus acum 16 ani |
|
Spy_may
Moderator
 Din: Everywhere and anywhere
Inregistrat: acum 16 ani
|
|
Chiar ca arata bine
_______________________________________

|
|
pus acum 16 ani |
|
Rena Ryuugu
Administrator
 Din: Oradea
Inregistrat: acum 16 ani
|
|
pai bucatarii japonezi is experti in mancare si stiu sa le aranjeze 
_______________________________________

|
|
pus acum 16 ani |
|
|
Sashimi este unul din cele mai vechi feluri de mincare din Japonia si are propria sa istorie. Poate fi de neinteles pentru unii, dar japonezii cred ca in majoritatea cazurilor cu cat se gateste mai puţin mincarea, cu atat mai bine, iar cel mai bun mod de a gati un peste este de a nu-l gati deloc. 
|
|
pus acum 16 ani |
|
|
Sashimi Ingrediente: 500 g fileuri din somon sau ton 2 linguri ulei din arahide 2 linguri ulei de susan 1 linguriţă sos de soia zeamă de la 1 lămâie sau limă 2 linguri arpagic tocat 2 căţei usturoi zdrobiţi 1 ardei chili mic 1 morcov mic 1 ridiche albă „daikon” 1 castravete proaspăt
Mod de preparare: Peştele se TOP CENSORED!ăţă, se scoate pielea. Fileul astfel pregătit se pune într-o cameră de congelare şi se aşteaptă până când peştele este aşa de tare încât se poate tăia drept.
Fileul se taie în felii subţiri perpendicular faţă de fibre. Se TOP CENSORED!ăţă şi se TOP CENSORED!ăţă ridichea, morcovul şi castravetele de pieliţa.
Legumele se taie în bucăţi subţiri. Peştele aranjăm pe fărfurie şi decorăm cu legumele tocate. Usturoiul TOP CENSORED!ăţat, ardeiul iute şi arpagicul se toacă mărunt.
Într-o tigaie încălzim uleiul de susan cu uleiul de arahide. Somonul se condimentează cu arpagic, usturoi, ardei iute şi se stropeşte cu zeamă de lămâie. Sosul se încălzeşte într-o tigaie până la clopot şi se varsă deasupra feliilor de somon.
Itadakimasu!
3.8KB
|
|
pus acum 16 ani |
|
Rena Ryuugu
Administrator
 Din: Oradea
Inregistrat: acum 16 ani
|
|
mersi de reteta
_______________________________________

|
|
pus acum 16 ani |
|