sweet_anime_best_anime
Bun venit pe forum!
|
Lista Forumurilor Pe Tematici
|
sweet_anime_best_anime | Reguli | Inregistrare | Login
POZE SWEET_ANIME_BEST_ANIME
Nu sunteti logat.
|
Nou pe simpatie: iulia2006 pe Simpatie
 | Femeie 24 ani Bucuresti cauta Barbat 25 - 49 ani |
|
Rena Ryuugu
Administrator
 Din: Oradea
Inregistrat: acum 17 ani
|
|
Ok,aici punem retete.Iata una buna:
Inghetata fosforescenta
Ia un paharde bere si umplel 3 sferturi cu coca cola ta preferata. Apoi ia inghetata de vanilie si umple paharul.prima data inghetata o sa para fosforescenta dar dupa accea o sa se ridice la suprafata.luati un pai si peti sucul din pahat iar apoi savurati inghetata cu gust de coca cola.
atat a fost 
_______________________________________

|
|
pus acum 17 ani |
|
enma ai
Jigoku Shoujo
 Inregistrat: acum 17 ani
|
|
scz nu ma prea pricep la gatit dar daca o sa aflu vreo reteta car esa imi placa si care e interesanta o sa o pun
2.1KB
_______________________________________ O pitiful shadow clothed in darkness Thy actions cous men pain and suffering Thy hollou soul drowns in thy sins WOULD YOU LIKE TO SEE WATH DEATH IS LIKE?...
|
|
pus acum 17 ani |
|
|
Bezele cu zmeura si alune de padure
Ingrediente necesare 8 portii
Pentru blaturile de bezea 4 albusuri 1/4 lingurita praf de copt 225 gr zahar cu granulatie fina 75 gr alune de padure, macinate fin
Pentru crema 300 ml frisca o lingura zahar cu granulatie fina 1-2 linguri lichior cu aroma de zmeura (optional) 350 gr zmeura proaspata
Mod de preparare reteta/desert/dulciuri
1 Porniti cuptorul cu circa 10 minute inainte de a coace. Pregatiti tava in care veti coace blaturile; tapetati-o cu hârtie. Bateti albusurile cu praful de copt pâna se intaresc, apoi adaugati treptat zaharul, câte doua linguri deodata, batând din nou albusurile de fiecare data, pâna se intaresc.
2 Cu ajutorul unei spatule incorporati alunele macinate.
3 Din aceasta compozitie coaceti doua blaturi de bezea; cu ajutorul unei furculite desenati un model pe unul dintre ele, inainte de a-1 coace, pentru a obtine un efect decorativ. Când sunt coapte, lasati blaturile sa se raceasca in cuptor circa o ora, apoi transferati-le pe un gratar si lasati-le sa se raceasca complet, indepartati hârtia pe care le-ati copt.
4 Pentru a prepara crema, bateti frisca impreuna cu zaharul pudra si cu lichiorul (daca folositi). Asezati blatul simplu pe un platou si intindeti pe el aproape toata crema, pastrând putina pentru ornat. Aranjati zmeura in cercuri concentrice peste stratul de crema.
5 Puneti cu grija al doilea blat (cel cu model) deasupra, presând usor. Decorati cu restul de crema si câteva boabe de zmeura si serviti.
RECOMANDARI : Se potriveste cu suc dulce nectar de portocale
Modificat de Naruto (acum 17 ani)
|
|
pus acum 17 ani |
|
|
Retete culinare de post: Fasole verde conservata Descrierea retetei: Fasolea verde conservata poate fi folosita iarna pentru prepararea tocanitelor si a ciorbelor.
Trimisa de: Sanziana
Categoria din care face parte reteta culinara: muraturi conserve. Este specifica bucatariei: romaneasca
Ingrediente necesare si cantitate: 2 kg fasole verde 1 l suc de rosii 5 linguri zahar 4 linguri sare 3 -4 legaturi patrunjel frunze frunze de telina Modul de preparare a retetei: Fasolea verde conservata se poate pregati cu suc de rosii proaspat sau din comert. Se curata fasolea verde, rupandu-i capetele si atele, apoi se spala in cateva ape si se lasa sa se scurga. Intre timp punem sucul de rosii pe foc impreuna cu sarea si zaharul. Cand fierbe adaugam fasolea verde, intreaga sau taiata pe lung, in cateva bucati. Cand fasolea este aproape fiarta se stinge focul si se adauga patrunjelul si frunzele de telina spalate si tocate marunt. Se pune fasolea verde fierbinte in borcane, se leaga cu celofan si se fierbe la bain-marie 1 h.
Retete similare:
Friptura inabusita de pui,cu garnitura de fasole verde: Friptura de pui a fost intotdeauna una dintre cele mai bune mancaruri; alaturi de fasolica verde, ea devine cu adevarat exceptionala. In plus, aceasta reteta de mancare va asigura necesarul de fibre alimentare. 
|
|
pus acum 17 ani |
|
|
Batoane cu nuci
Trimisa de: Nicoleta68
Categoria din care face parte reteta culinara: desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceste batoane sunt delicioase si se pot pastra pana la 3 saptamani
Reteta prajituri, reteta tort.
Ingrediente necesare si cantitate: Aluatul: 250 g zahar pudra 250 g nuci macinate 3 galbenusuri 2 linguri faina 1 lingurita rasa de scortisoara 1 varf cutit cuisoare pisate coaja rasa si zeama de la o lamaie Glazura: 2 albuse de ou 150 g zahar pudra 5 picaturi zeama de lamaie Preparare reteta culinara Batoane cu nuci Modul de preparare a retetei: Se framanta toate ingredientele de mai sus. Din aluat se intinde o foaie groasa de un cm. Se taie batoane lungi de 7 cm si late de un deget si se aseaza pe o tava unsa cu unt si presarata cu faina, cu distanta intre ele. Se face o glazura amestecind albusul cu zaharul si zeama de lamaie pana se albeste si se intareste compozitia. Se glaseaza batoanele cu cornetul de ornat prajituri sau cu o lingurita de desert. Se introduce tava in cuptor la foc slab 20-25 minute ca sa se coaca batoanele dar sa nu se ingalbeneasca glazura.
Retete similare:
Fursecuri cu nuci: O prajitura delicioasa cu glazura de bezea cu nuca si stafide 
|
|
pus acum 17 ani |
|
|
Retete culinare de post (fara carne): Cascaval pane Descrierea retetei: Cascavalul pane este perfect pentru un dejun la servici: adaugati o lingurita de maioneza, frunze de salata, rondele de rosii si aveti un sandwich delicios!
Trimisa de: stefan_d
Categoria din care face parte reteta culinara: sandwich. Este specifica bucatariei: internationala
Ingrediente necesare si cantitate: 400g cascaval 1 ou 2-3 linguri pesmet 2 felii groase de unt o lingura de faina Modul de preparare a retetei: Se taie cascavalul in felii groase de 1 cm, se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt sau untura incinsa. Cascavalul pane este gata in 3 minute.
Retete similare:
Paine cu cascaval si rosii uscate la soare: Reteta de paine cu rosii uscate la soare si aroma de busuioc si cascaval, aceast preparat va va aminti de insorita Italie. 
|
|
pus acum 17 ani |
|
|
Retete culinare de post (fara carne): Clatite Descrierea retetei: Reteta de clatite. Clatitele preparate astfel pot fi umplute cu diverse compozitii si servite ca desert sau ca aperitiv.
Trimisa de: cristian
Categoria din care face parte reteta culinara: pizza placinte paine. Este specifica bucatariei: internationala
Ingrediente necesare si cantitate: 150 g faina 1 ou 300 ml lapte 100 ml ulei sare Modul de preparare a retetei: Folosind un mixer se amesteca laptele, oul, faina si un praf de sare. NU se adauga zahar la compozitia de clatite, acesta se va carameliza iar clatitele se vor lipi de tigaie. Clatitele se pot prepara si fara lapte, cu sifon sau apa minerala. Faina se adauga treptat, in timpul omogenizarii compozitiei, pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga faina pana cand compozitia de clatite are consistenta de smantana. Daca in timpul prepararii clatitelor observam ca s-a ingrosat amestecul (faina se umfla dupa 10 - 15 minute), adaugam lapte sau apa minerala. Daca amestecul este prea gros este dificil de intins clatita in strat subtire si uniform in tigaie. Se unge o tigaie si se incinge pe foc. Se tine tigaia cu mana stanga si se rasuceste in timp ce cu mana dreapta turnam compozitia de clatite in tigaie. Se doreste formarea unei clatite uniforme si subtiri. Se pune tigaia pe foc si se tine 2-3 minute, apoi se intoarce clatita pe cealalta fata si se mai tine 1-2 minute. Timpul de prajire a clatitelor variaza in functie de compozitie, de foc si de tigaie (fiind dublu pentru tigaile de aluminiu). Clatitele prajite se pun intr-o cratita, care se acopera dupa ce clatitele se racesc. Cand se servesc se umplu clatitele cu dulceata, gem, branza sau compozitii pentru aperitive (ciuperci, telemea etc.), se intorc marginile inauntru, se ruleaza si se dau un pic la cuptor pentru a se incalzi.
Retete similare:
Clatite cu ciuperci (bureti): Un fel de mancare exceptional, care poate fi gatit in scurt timp.
|
|
pus acum 17 ani |
|
|
Retete culinare de post: Ardei iuti in otet Descrierea retetei: Reteta de ardei iuti in otet.
Trimisa de: Voicu_gica
Categoria din care face parte reteta culinara: muraturi conserve. Este specifica bucatariei: internationala
Ingrediente necesare si cantitate: 1 kg ardei iuti Pentru 1 l otet: 500 ml otet 500 ml apa 1 lingura sare 2 linguri zahar 2 foi de dafin piper boabe, mustar boabe
Modul de preparare a retetei: Ardeii iuti se aleg sa fie sanatosi, se spala si se pun in borcan. Otetul se fierbe impreuna cu condimentele si se pune fierbinte peste ardeii iuti din borcane. La gura borcanului se pun crengute de visin pentru a tine ardeii iuti in otet. Se leaga borcanul cu celofan si se depoziteaza in loc rece si intunecos.
Retete similare:
Ardei copti conservati: Reteta pentru conservarea ardeilor copti. 
|
|
pus acum 17 ani |
|
Melanthe
Sweet admin
 Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 17 ani
|
|
Inghetata super-rapida
E cea mai rapida inghetata si reuseste sigur, e sanatoasa si mai ales stiti sigur ca nu contine E-uri
Ingrediente
500 g fructe congelate 150 g zahar praf (se poate folosi si zahar tos) 300 ml iaurt cu fructe
Preparare Este necesar sa avem iaurtul cu acelasi tip de fructe ca si cele congelate. Punem fructele congelate impreuna cu zaharul in blender si macinam. Adaugam iaurtul, amestecam bine si servim.
Pofta buna! 
_______________________________________

|
|
pus acum 17 ani |
|
RoxyRoxana01
RrOoXxYy
 Inregistrat: acum 17 ani
|
|
Biscuiti `Spirale Colorate` Ingrediente:
-250 g faina -50 g amidon -200 g unt -150 g zahar -1 praf de copt -3 linguri (60 g) smantana -vanilie -coaja rasa de lamaie -cateva picaturi de colorant alimentar rosu si verde.
Preparare: Faina se amesteca cu amidonul si praful de copt, se adauga untul rece taiat bucatele si smantana amestecata cu zaharul, vanilia si coaja rasa de lamaie.
Se imparte aluatul in 4, doua parti se pastreaza albe, intr-un se adauga colorantul rosu, in cealalta - cel verde. Se invelesc in folie alimentara si se dau la rece, 30 min. Eu am pus la congelator si s-a intepenit bine de tot si atunci am putut taia.
Puteti pune ce culori vreti d-voastra.
Se poate face si varianta cu o parte cacao si una ramane alba
Timp Preparare: 1 h Complexitate: redusa
37.9KB
_______________________________________

|
|
pus acum 17 ani |
|
Melanthe
Sweet admin
 Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 17 ani
|
|
ciocolata calda
Cei obisnuiti sa manance ciocolata pot fi surprinsi sa afle ca ciocolata a fost la inceput savurata ca bautura. Desi majoritatea lumii in ziua de azi ne facem ciocolata dintr-un amestec de praf de ciocolata, a face cu adevarat ciocolata calda este la fel de usor ca a topi ciocolata si a o amesteca cu lapte fierbinte. Si chiar are un gust bun! Aceasta reteta este pentru 10 portii.
Pasi Taiati ciocolata in bucati mici si puneti-le intr-un bol de mixer. Oncalziti laptele la o temperatura moderata pana fierbe si este prea fierbinte pentru a-l putea atinge. Adaugati zahar si vanilie si amestecati pana se dizolva zaharul. Luati-l de pe foc. Turnati o ceasca de lapte si turnati-o peste ciocolata. Lasati ciocolata sa se topeasca incet. Amestecati-o pentru a face toata ciocolata sa intre in contact cu laptele. Continuati sa adaugati lapte si sa amestecati pana ce tot laptele a fost turnat. amestecati impreuna si apoi turnati in cescute.
Sfaturi 200 grame de ciocolata inseamna cam 2 cescute de ciocolata rupta. Modificati nivelul de dulce sau de ciocolata dupa gust; nu exista reguli ferme aici. Puteti folosi substituent de lapte daca doriti, dar laptele adevarat va da bauturii cea mai buna textura. Folositi ciocolata reala de cea mai buna calitate de care puteti gasi. Batoane excelente de producatorii elvetieni Lindt si Tobler pot fi gasite in multe supermarket-uri. )
_______________________________________

|
|
pus acum 17 ani |
|
|
Tort de paine a la ticino
Ingrediente: Ingrediente pentru 6 bucati: » 1/4- 1/2l lapte (in functie de calitatea painii); » 220g paine; » 100g stafide, 6 linguri coniac; » 120g ciocolata semi-amaruie; » 125ml frisca lichida; » 1/2 lamaie; » 3 oua; » 100g zahar brun; » 1-2 lingurite zahar vanilat; » 1 lingura cu varf cacao; » 75g coaja de portocala; » 75g coaja de lamaie; » 75g migdale feliate; » unt pentru uns forma.
Mod preparare: Etapa I: Se da laptele in fiert si se toarna peste paine. Se inmoaie stafidele in coniac. Ciocolata se rupe bucatele. Se da frisca in fiert si se topeste ciocolata in ea, amestecand incontinuu. Se rade coaja de pe lamaie si se separa galbenusurile de albusuri. Etapa II: Se framanta bine painea. Se adauga galbenusurile, zaharul, zaharul vanilat, cacaoa, ciocolata topita, coaja de portocala si cea de lamaie, migdalele si stafidele cu tot cu coniac si se amesteca totul bine. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza. Etapa III: Se unge o forma potrivita (22 cm) cu unt. Se toarna compozitia in forma si se introduce la cuptorul cu microunde, unde se tin 2 minute la 360w si 200ș C sursa de caldura superioara, apoi 22 de minute la 180W si 200ș C sursa de caldura superioara si inferioara (se incearca daca s-a facut). Se lasa tortul sa se raceasca si se serveste. Timp: preparare - 15 minute; la foc - 28 minute. Valoare calorica: 1 bucata: 538 kcal; 2260 kJ; 11g proteine; 65g glucide; 23g grasimi; 191mg colesterol; 271ml sodiu.
|
|
pus acum 16 ani |
|
|
Prajitura cu caise Ingrediente: Ingrediente pentru 10 bucati: Pentru blat: » o lamaie; » 125g unt/margarina; » 100g zahar; » 2 oua; » 175g faina; » 1/2 pachet de praf de copt; » 1-2 linguri de lapte; Pentru umplutura: » 750g caise proaspete/500g caise din conserva; » 50g nuca de cocos rasa; » 500ml frisca; » 1 pachet zahar vanilat. In plus: » o tava pentru prajituri; » hartie cerata pentru tava.
Mod preparare:
Pregatirea blatului. Etapa I: Lamaia se opareste si se usuca. Se razuie coaja. Fructul se taie in doua si se stoarce. Etapa II: Untul sau margarina se bate spuma si se amesteca cu zaharul. Etapa III: Ouale se incorporeaza acestei mase de unt si zahar fara a separa albusul de galbenus. Se amesteca totul cu mixerul pana ce cristalele de zahar se topesc. Etapa IV: Coaja de lamaie, faina si praful de copt se amesteca. In timp ce amestecati turnati cate putin lapte si cate putin suc de lamaie. Aveti grija sa nu se formeze cocoloase.
Umplutura. Etapa I: Caisele proaspete se oparesc, deoarece prin fierbere ele isi intensifica aroma si se cojesc, pentru ca pielita nu se inmoaie. Se taie fructul in doua si se scoate samburele. Daca folositi caise din conserva, acestea se scurg si se lasa putin sa se usuce. Etapa II: Cuptorul se incinge in prealabil la 180ș C. Tava se acopera cu hartie cerata. Se toarna blatul in tava, se netezeste, se pun jumatatile de caisa cu partea bombata in sus. Tava se da la cuptor, la foc potrivit, pe gratarul din mijloc si se lasa 25-40 minute pana devine aurie. Se scoate si se lasa sa se raceasca. Etapa III: In acest timp nuca de cocos se caleste intr-o tigaie fara grasime pana devine aurie. Frisca se bate impreuna cu zaharul vanilat. Etapa IV: Frisca batuta se toarna peste prajitura racita. Se decoreaza cu nuca de cocos si se taie in bucati. Etapa V: In loc de frisca, puteti folosi albus de ou batut spuma, iar caisele pot fi inlocuite cu piersici sau alte fructe de sezon. Timp: preparare - 40 minute; la foc - 40 minute. Valoare calorica: 1 bucata: 380 kcal.
|
|
pus acum 16 ani |
|
|
Struguri cu smantana Ingrediente: Ingrediente pentru 4 portii: » 100g struguri verzi, daca se poate fara samburi; » 100g struguri rosii, de preferinga fara samburi; » 100g struguri negri, de preferinta fara samburi; » 225g smantana; » 3 linguri zahar brun; » 1 lingura fistic. Mod preparare: Etapa I: Se spala boabele de struguri, se scurg de apa si se taie in jumatate. Mai intai se pun strugurii verzi intr-un castron. Se toarna 5 linguri de smantana deasupra si se presara 1 lingura de zahar. Etapa II: Apoi se presara strugurii rosii peste cei verzi, se acopera cu alte 5 linguri de smantana si se presara 1 lingura de zahar. La sfarsit se pun strugurii negri, se toarna restul de smantana in mijloc si se presara din nou o lingura de zahar deasupra. Etapa III: Se toaca fisticul si se presara deasupra. Se serveste imediat. Timp: preparare - 15 minute. Valoare calorica: 1 bucata: 267 kcal; 1159 kJ; 2g proteine; 25g glucide; 18g grasimi; 51mg colesterol; 19g sodiu.
Mod de servire: Angajati strugurii intr-un castron de sticla decorativ, pentru ca acest desert sa fie cat mai estetic.
|
|
pus acum 16 ani |
|
|
Spuma de ciocolata cu rom Ingrediente: Ingrediente pentru 4 portii: » 3 oua, la temperatura camerei; » 4 linguri rom de culoare inchisa; » 100g unt; » 100g ciocolata amaruie; » 60g zahar; » 100ml frisca lichida; » fulgi de ciocolata, optional. Mod preparare: Etapa I: Se asaza doua cratite una intr-alta pentru bain-marie, iar in cea de jos se da apa in fiert, la foc puternic. Intre timp, se separa galbenusurile de albusuri. Intr-un castron mic se freaca bine galbenusurile cu rom si se pune deoparte. Untul se taie bucatele si se pune si el deoparte. Etapa II: Se toaca ciocolata marunt. Se reduce focul si se topeste ciocolata in cratita superioara, in apa fierbinte, dar neclocotita. Se adauga bucatelele de unt si se topesc si ele, amestecand incontinuu. Etapa III: Se ia cratita cu ciocolata de pe foc. Se adauga treptat galbenusul si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca putin. Etapa IV: Intre timp, se bate bine albusul intr-un castron; treptat se adauga 50g de zahar in ploaie si se bate in continuare, pana se obtine o spuma tare. Apoi se incorporeaza cu atentie la compozitia de ciocolata. Etapa V: Se bate frisca, se adauga restul de zahar. Se toarna compozitia de ciocolata in 4 castronase si se orneaza cu frisca si fulgi de ciocolata. Inainte de servire se tine 25 minute la rece Timp: preparare - 20 minute; la foc - 5 minute; la rece - 25 minute. Valoare calorica: 1 portie: 513 kcal; 2155 kJ; 7g proteine; 23g glucide; 42g grasimi; 327mg colesterol; 65g sodiu.
|
|
pus acum 16 ani |
|
|
Tortulete cu afine Ingrediente: Ingrediente pentru 4 portii: » 120g faina; » 40g malai; » 1 lingura zahar; » 1 lingura bicarbonat; » 1/2 lingurita praf de copt; » 1 varf de cutit sare; » 3 linguri unt sau margarina; » 125g iaurt; » faina pentru suprafata de lucru; » 500g afine proaspete; » 2 linguri miere; » 120 ml frisca; » 1 lingura zahar; Mod preparare: Etapa I: Se incinge cuptorul la 220ș C. Se amesteca intr-un castron faina cu malaiul, zaharul, bicarbonatul, praful de copt si sarea. Se taie untul fulgi si se adauga. Se framanta aluatul cu mainile reci, pana se obtine o compozitie faramicioasa. Se adauga iaurtul si se amesteca cu o furculita pentru se leaga un aluat moale. Se framanta cateva secunde. Etapa II: Se presara suprafata de lucru cu faina si se intinde aluatul la o grosime de circa 1,5 cm. Se stanteaza 4 cercuri cu diametrul de 8 cm fiecare. Se asaza cercurile intr-o tava neunsa si se coc 18-20 de minute pana s-au rumenit. Etapa III: Se spala afinele sub jetul de apa, se aleg si se scurg. Se amesteca cu miere intr-un castron mediu, zdrobind cam un sfert din afine si se pun la rece pana la folosire. Etapa IV: Se bate frisca si se adauga zaharul. Se taie blaturile de prajiturele pe orizontala. Jumatatile de jos se asaza pe farfurii, se acopera cu jumatate de afine, apoi se asaza jumatatile superioare. Se acopera cu frisca si cu restul de afine si se servesc imediat. Timp: preparare - 20 minute; la foc - 20 minute. Valoare calorica: 1 portie: 396 kcal; 1663 kJ; 7g proteine; 52g glucide; 18g grasimi; 55mg colesterol; 73mg sodiu.
|
|
pus acum 16 ani |
|
|
Inghetata cu ciocolata Ingrediente: Ingrediente pentru 4 portii: » 40g ciocolata semi-amarui; » 2 linguri unt sau margarina; » 500g inghetata de ciocolata; » 22 de napolitane cu vanilie; » 125ml frisca lichida; » 1 lingura zahar; » 2 linguri nuca tocata; » 4 cirese amare cu codita, optional; Mod preparare: Etapa I: Se rupe ciocolata in bucati mici. Se asaza doua cratite una in alta pentru bain-marie. In cea de jos, se da apa in fiert, la foc puternic. Se reduce focul si se topeste ciocolata si untul in cratita de sus (se pot topi si in cuptorul cu microunde). Etapa II: Jumatate din inghetata de ciocolata se imparte in 4 castronase din sticla. Se faramiteaza napolitanele si se presara jumatate din cantitate peste inghetata. Apoi se pune si restul de inghetata, iar pe urma, restul de napolitane. Etapa III: Se bate frisca, se adauga zahar si se toarna peste inghetata. Deasupra se presara nuca si se asaza cate o cireasa. O parte din ciocolata topita se toarna peste inghetata, iar restul se serveste separat, intr-un castronel. Timp: preparare - 20 minute; la foc - 5 minute. Valoare calorica: 1 portie: 525 kcal; 2205 kJ; 8g proteine; 57g glucide; 26g grasimi; 129mg colesterol; 107g sodiu.
|
|
pus acum 16 ani |
|
Melanthe
Sweet admin
 Din: Piatra Neamt
Inregistrat: acum 17 ani
|
|
Inghetata rapida
Ingrediente: 100g zahar, 225 g capsuni, 250g branza proaspata sau 200g smantana, frisca dulce, sos de vanilie, cateve frunze de menta.
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu pulpa de capsuni, se mixeaza, se adauga branza sau smantana, se tine la rece, la congelator, se decoreaza cu capsuni si frisca batuta.
_______________________________________

|
|
pus acum 16 ani |
|